Pečené jabĺčka ako horúci zimný dezert

Ešte si pamätáte, ako ste sa minulý rok tešili z bohatej úrody jabĺk vo vašej záhrade? Neviem ako vy, ale ja som ich mala naozaj neúrekom. Časť z nich som nasušila, časť použila na pečený čaj a tie zvyšné, zabalené v bublinkovej fólii pomaličky chrúmeme celú zimu. Lenže každá minca má dve strany a každé plus má aj svoje mínus. A tak aj veľká úroda môže byť síce fajn, ibaže skonzumovať ju býva niekedy nad naše sily. Čo teda s jabĺčkami, ktorých šupka už mierne zvráskavela a nevypadajú až tak lákavo?

Vložil:

Dátum:

11. 2. 2014 22:02

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

87 (120/33)

Tagy:



   
Káva v tehotenstve: Áno, alebo nie?
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve a dojčení: čo by ste mali vedieť?
KÁVA V TEHOTENSTVE: BEZKOFEÍNOVÁ ALEBO S KOFEÍNOM?
Káva v tehotenstve: Mýtus alebo pravda?
Káva v tehotenstve: Aký je bezpečný príjem kofeínu?
Káva v tehotenstve: Ako si ju dopriať bezpečne?
Káva v tehotenstve: Čo by ste mali vedieť
Káva v tehotenstve: Prehľad a riziká
Káva v tehotenstve: Čo musíte vedieť
Káva v tehotenstve: Ako ju konzumovať?
Káva v tehotenstve: áno alebo nie?
Káva v tehotenstve: Čo by mali budúce mamičky vedieť
Káva v tehotenstve: Mýtus alebo pravda?
Kvalitná zrnková káva: Objavte dokonalosť vo vašej šálke
Kvalitná zrnková káva – skvelý začiatok dňa