Kvalitná zrnková káva: Praženia a espresso

Dĺžka a teplota praženia majú veľký vplyv na konečnú chuť kávy. Pri dlhšom pražení sa zrno stáva tmavším a horkším, zatiaľ čo pri kratšom pražení zostáva svetlejšie a s jemnejšou chuťou. Teplota praženia tiež ovplyvňuje chuť a aróma kávy.

Vložil:

Dátum:

26. 4. 2023 13:59

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

0 (0/0)

Tagy:



   
Káva v tehotenstve: Áno, alebo nie?
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve a dojčení: čo by ste mali vedieť?
KÁVA V TEHOTENSTVE: BEZKOFEÍNOVÁ ALEBO S KOFEÍNOM?
Káva v tehotenstve: Mýtus alebo pravda?
Káva v tehotenstve: Aký je bezpečný príjem kofeínu?
Káva v tehotenstve: Ako si ju dopriať bezpečne?
Káva v tehotenstve: Čo by ste mali vedieť
Káva v tehotenstve: Prehľad a riziká
Káva v tehotenstve: Čo musíte vedieť
Káva v tehotenstve: Ako ju konzumovať?
Káva v tehotenstve: áno alebo nie?
Káva v tehotenstve: Čo by mali budúce mamičky vedieť
Káva v tehotenstve: Mýtus alebo pravda?
Kvalitná zrnková káva: Objavte dokonalosť vo vašej šálke
Kvalitná zrnková káva – skvelý začiatok dňa